Menu

BAXat8

 

Het recht is continue in beweging. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en praten u, als ondernemer of p&o-er, hier graag over bij. Daarom organiseren wij (kosteloze) ontbijtsessies tijdens BAXAT8 in de oude bibliotheek van Doetinchem, De Steck.

Het recht is continue in beweging. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en praten u, als ondernemer, manager, p&o-er en/of adviseur, hier graag over bij.

Ook in 2019 organiseren wij weer (kosteloze) ontbijtsessies tijdens BAXAT8 in de De Steck, want kennis haal je tenslotte (ook) uit een bibliotheek. Elke ontbijtsessie gaat over een ander onderwerp en heeft een praktische insteek.

 

In een paar uur up-to-date

Tijdens deze sessies staan wij stil bij de voor u belangrijke ontwikkelingen en actuele wijzigingen in de wetgeving. Wij geven u handige tips & tricks zodat u deze kennis gelijk in de praktijk toe kunt passen. Uiteraard is er genoeg ruimte voor het stellen van vragen èn kunt u netwerken met ondernemers en/of vakgenoten. Zo bent u in een paar uur tijd weer helemaal up-to-date!

 

Planning

Datum   

Tijd Door wie

Onderwerp        

Donderdag 28 februari 8-10 uur Mike Timmer en Maarten Korthuis Wet Arbeidsmarkt in Balans, wat zijn de gevolgen voor werkgevers?
Donderdag 25 april 8-10 uur Annemieke Wiltink en Jodie ten Bokkel     De arbeidsongeschiktheidsverzekering
Vrijdag 20 september     8-10 uur Mike Timmer en Melissa Meffert Hoe om te gaan met de disfunctionerende werknemer?
Vrijdag 29 november     8-10 uur Bjorn Harbers en Hanno Littink   

Bedrijfsopvolging binnen het familiebedrijf

                                            

Vrijdag 31 januari 2020 8-10 uur     Mike Timmer en Melissa Meffert Ontslag op staande voet / arbeidstuchtrecht

 

 

Meer weten of aanmelden?

Mocht u zich willen aanmelden, neemt u dan gerust contact met ons op of stuur een e-mail naar c.devries@baxadvocaten.nl. Of heeft u een specifiek onderwerp waar u geïnteresseerd in bent, laat het ons dan weten, zodat wij hier in ons programma wellicht rekening mee kunnen houden. 

 

Daarnaast verzorgen wij ook BAXInHouse Masterclasses bij u op locatie. Neem hiervoor gerust eens contact op met Mike Timmer voor de mogelijkheden.

BAXAT8 ontbijtsessies

Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht