Menu

BAXat8

 

Het recht is continue in beweging. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en praten u, als ondernemer of p&o-er, hier graag over bij. Daarom organiseren wij (kosteloze) ontbijtsessies tijdens BAXAT8 in de oude bibliotheek van Doetinchem, De Steck.

Het recht is continue in beweging. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en praten u, als ondernemer, manager, p&o-er en/of adviseur, hier graag over bij.

 

Ook in 2020 organiseren wij weer (kosteloze) ontbijtsessies tijdens BAXAT8 in de De Steck, want kennis haal je tenslotte (ook) uit een bibliotheek. Elke ontbijtsessie gaat over een ander onderwerp en heeft een praktische insteek.

 

In een paar uur up-to-date

Tijdens deze sessies staan wij stil bij de voor u belangrijke ontwikkelingen en actuele wijzigingen in de wetgeving. Wij geven u handige tips & tricks zodat u deze kennis gelijk in de praktijk toe kunt passen. Uiteraard is er genoeg ruimte voor het stellen van vragen èn kunt u netwerken met ondernemers en/of vakgenoten. Zo bent u in een paar uur tijd weer helemaal up-to-date!

 

Planning

 

2020

     
Donderdag 20 februari 2020 8-10 uur Bjorn Harbers, Hanno Littink en Edo Moll

Bedrijfsopvolging binnen het familiebedrijf                                            

Donderdag 3 september 2020 8-10.30 uur     Mike Timmer  Effectief Reorganiseren 

 

 

Meer weten of aanmelden?

Mocht u zich willen aanmelden, neemt u dan gerust contact met ons op of stuur een e-mail naar c.devries@baxadvocaten.nl. Of heeft u een specifiek onderwerp waar u geïnteresseerd in bent, laat het ons dan weten, zodat wij hier in ons programma wellicht rekening mee kunnen houden. 

 

Alle veiligheidsmaatregelen vanwege het coronavirus hebben uiteraard ook gevolgen voor onze BAXAT8. Uiteraard doen wij er samen met De Steck alles aan om deze kennissessie veilig voor u te laten verlopen. Met inachtneming van de 1,5 meter betekent dit dat niet de volledige capaciteit van de zaal benut kan worden. Schrijf u daarom snel in om verzekerd te zijn van een plek.

 

Daarnaast verzorgen wij ook BAXInHouse Masterclasses bij u op locatie. Neem hiervoor gerust eens contact op met Mike Timmer voor de mogelijkheden.

BAXAT8 ontbijtsessies

Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht