Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

22 en 23 juni 2019 BAX2Give Care4life

16.01.2019

 

Een grote groep hardlopers en mountainbikers, waaronder medewerkers, klanten en relaties BAX, trekken er 22 en 23 juni 2019 op uit om tijdens Care4Life, het nieuwe evenement van BAX2Give, geld op te halen voor hospices in Doetinchem, Winterswijk, Zutphen en het Inloophuis Oude IJssel.

 

Van Maastricht naar Doetinchem

De opzet van het evenement is een (ruime) 24-uursestafette, dit jaar van Maastricht naar Doetinchem. De hardlopers zullen in totaal een afstand van circa 20 tot 40 kilometer afleggen en de mountainbikers zo’n 300 tot 400 kilometer.

 

Melissa Meffert, mede-organisator en advocaat: “Na 5 jaar kou, wind, regen en donkere dagen is er dit jaar voor gekozen het evenement rondom de langste dag van het jaar te laten plaatsvinden. Een deel van de uitdaging ligt er dit jaar wellicht in om het hoofd koel te houden. In plaats van handschoenen, mutsen en thermokleding mag dit jaar de zonnebrandcrème worden meegenomen”, zegt ze glimlachend.

 

Regionale goede doelen

Net als de afgelopen twee jaar komt de opbrengst van het evenement toe aan vier regionale goede doelen, te weten: Inloophuis Oude IJssel, Stichting Sravana, Hospicegroep De Lelie en Hospice Zutphen.

“Deze 4 organisaties hebben een ontzettend belangrijke functie binnen onze regio en de afgelopen jaren is gebleken dat, zowel de deelnemers als de sponsoren, veel gevoel bij deze goede doelen hebben. Wij zetten ons dan ook graag opnieuw voor deze doelen in en hopen wederom een fantastisch bedrag op te halen”, aldus Melissa Meffert namens BAX2Give.

 

Alle steun is welkom!

Net als voorgaande jaren belooft het een sportief en uitdagend weekend te worden, waarin aandacht voor de goede doelen, gezelligheid, sportiviteit en saamhorigheid centraal staan. Wilt u onze actie, op wat voor manier dan ook, sponsoren? Neem dan contact met ons op via info@bax2give.nl. Iedere bijdrage telt! 

 

Lees ook eens 'BAX2Give'

 

BAX2Give 2019 header

 

Tags: Nieuws, Bax, Doetinchem, bax2give, maatschappelijkbetrokken

 

Ga terug