Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAX IJsbaan: van initiatie tot inspiratie

18.12.2018

 

BAX advocaten belastingkundigen, kort en krachtig: “BAX”, is voor het 8e jaar de hoofdsponsor van de kunstijsbaan aan het Simonsplein.“ Op die manier draagt BAX een steentje bij aan een levendige winterbinnenstad. Doetinchem en de Achterhoek hebben daarmee wederom een publiekstrekker van formaat. Het creëert een sfeervolle ambiance die er ook voor zorgt dat winkelen in de wintermaanden extra attractief is”, zegt Fokke Voerman, advocaat bij BAX. “Schaatsen in het stadscentrum brengt gezelligheid en het hoort ook gewoon bij een Hollandse wintersfeer!”. Om dat kracht bij te zetten, hebben BAX en de Stichting Binnenstad Promotie Doetinchem, in de persoon van centrummanager Jos Tiemessen, op 11 oktober 2018 de handtekening gezet onder een aanvullende driejarige verbintenis met BAX als hoofdsponsor van de kunstijsbaan. De ondertekening vond op een zonnige oktoberochtend plaats bij de entree van de door BAX ook ondersteunde innovatieve broedplaats “De Steck” aan de Raadhuisstraat 25 te Doetinchem. 


“Onze betrokkenheid bij de kunstijsbaan doen wij vanuit het besef dat BAX midden in de samenleving moet en wil staan. Dat zit opgesloten in de genen van ons kantoor”. Mike Timmer – advocaat en partner bij BAX - vult Fokke aan: “Naast hoofdsponsor van de kunstijsbaan zijn wij als BAX op vele maatschappelijke terreinen actief. Of dat nu is als een van de initiatiefnemers van de innovatieve broedplaats “De Steck”, als sponsor van DjazzVibes, als hoofdsponsor van City Beach Doetinchem, als deelnemer aan Swim to Fight Cancer Doetinchem of als sponsor van de BAX Survivalrun in Gendringen (2/3 februari 2019). Het gaat BAX er steeds om dat lichaam en geest in beweging worden gezet en dat er inspiratie wordt opgedaan. Niet alleen aan initiëren, maar ook aan inspireren, ontleent BAX plezier!”. Mocht u zich als ondernemer ook willen laten inspireren, houd dan de ontbijtlezingen van BAX in De Steck in de gaten onder de titel BAX@8 (zie voor informatie: desteck.nu of baxadvocaten.nl).


Foto: Edwin van de Graaf

IJsbaan

 

 

Ga terug