Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAX bezoeklocatie De Steck Doetinchem

10.03.2020

 

Achterhoekse roots

Onze Achterhoekse D’ran mentaliteit gecombineerd met flinke dosis kennis en passie maken dat wij al meer dan 40 jaar geworteld zijn in de Achterhoek. Maar wist u dat wij ook een bezoeklocatie in Doetinchem hebben? Vanuit De Steck in Doetinchem kunnen wij ook onze klanten ontmoeten.

 

De Steck

Iedereen heeft ideeën. In de community van De Steck worden ze concreet. De Steck is een broedplaats voor ondernemers, die gefaciliteerd en ondersteund door overheid en onderwijs tot bloei komen. De prestaties die in De Steck geleverd worden overstijgen het persoonlijke succes. De gezamenlijke inspanningen van alle betrokkenen dragen namelijk in sterke mate bij aan een versterking van het woon- en werkklimaat van De Achterhoek.

 

Als één van de negen partners zijn wij trots op deze parel in De Achterhoek. De Steck staat in bloei en is uitgegroeid tot dé broed- en ontmoetingsplaats voor ondernemers, onderwijs en overheid.

 

Naast onze BAXAT8 ontbijtsessies, organiseert De Steck zelf ook interessante (netwerk) bijeenkomsten in hun Stecker-café. De komende maanden staan er weer interessante onderwerpen op het programma. Kijk voor een overzicht van alle events op: https://www.desteck.nu/agendaevents/

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar onze plek in De Steck in Doetinchem? Neem dan gerust contact met ons op. Op afspraak bent u van harte welkom!

 

Lees ook eens: BAX bezoeklocatie Gasfabriek Deventer

De Steck

 

Tags: Bax, maatschappelijkbetrokken, desteck, Steck, bezoeklocatie

 

Ga terug