Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAX bezoeklocatie Gasfabriek Deventer

04.10.2019

 

Achterhoekse roots

Onze Achterhoekse D’ran mentaliteit gecombineerd met flinke dosis kennis en passie maken dat wij al meer dan 40 jaar geworteld zijn in de Achterhoek. Maar wist u dat wij naast een bezoeklocatie bij De Steck òòk een bezoeklocatie in Deventer hebben? Vanuit De Gasfabriek in Deventer kunnen wij ook onze klanten ontmoeten.

 

De Gasfabriek

De Gasfabriek is begonnen vanuit een visie en een verhaal. Dit bruisende centrum voor innovatie en ondernemerschap is opgericht door een groep  innovatieve ondernemers die hun sporen in het ondernemersveld ruimschoots hebben verdiend. Die weten dat de wereld continu verandert. En die geloven in de waarde die ontstaat als kleine en grote partijen met elkaar worden verbonden.

 

BAX is participant in De Gasfabriek en Hanno Littink behoort tot één van de founders. Hanno: ”De gasfabriek is een bruisende omgeving waar IT-Tech specialisten met nieuwe technieken voor bestaande bedrijven nieuwe verdienmodellen kunnen ontwikkelen. De combinatie van studenten, ondernemers en digitale techneuten leidt tot geweldige resultaten.”

 

Meer weten?

Wilt u meer informatie of bent u benieuwd naar ons plek in De Gasfabriek in Deventer? Neem dan gerust contact met ons op. Op afspraak bent u van harte welkom!

 

De Gasfabriek

 

Tags: Nieuws, Bax, bezoeklocatie, degasfabriek, deventer, gasfabriek

 

Ga terug