Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAX genomineerd voor Doe Mee Award

11.11.2019

 

BAX is met haar Stichting BAX2Give genomineerd voor de DoeMEE-award. Wij zijn blij met deze erkenning.

 

Samen sterk voor een inclusieve samenleving

De Doemee-award is een initiatief van MEE. Het is een stimuleringsprijs voor personen of organisaties die zich met een lokaal initiatief in hun omgeving inzetten. De bedoeling is dat het initiatief bijdraagt aan een samenleving van en voor iedereen. Hun inzet stelt mensen met een beperking, chronische ziekte of een afstand tot de arbeidsmarkt in staat maximaal mee te doen. De winnaar ontvangt een geldbedrag. Daarmee kan zij het initiatief verder uit bouwen en meer mensen mee te laten doen.

 

Stichting BAX2Give

Stichting BAX2Give heeft tot doel het ondersteunen en organiseren van allerhande (sportieve) activiteiten ten behoeve van verschillende goede doelen. Bij voorkeur niet (enkel) door het geven van geld, maar door het organiseren van evenementen waarbij zij zich, samen met relaties, op sportieve wijze inspannen voor de goede zaak. De afgelopen jaren werd er al ruim € 175.000,- opgehaald voor goede doelen. 

 

Doe mee award

Stemronde


Wie naar huis gaat met de DoeMEE-award wordt niet door MEE bepaald. Een vakjury, bestaande uit afgevaardigden van verschillende organisaties, zal zich over de inzendingen buigen en bepalen wie de award ontvangt. Ook het publiek kan zijn stem uitbrengen. Dit levert een publieksprijs op. De bekendmaking vindt plaats op 12 december 2019.

 

Tags: Nieuws, bax2give, doemeeaward, MEE, maatschappelijk

 

Ga terug