Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAX groeit: welkom Jenny-Lee van der Slikke

28.12.2020

 

Dit jaar hebben we maar liefst 5 nieuwe collega’s mogen verwelkomen binnen BAX (Marthe Ceelen, Raph Dijkstra, Tom Gilsing, Femke Erdhuizen) Onze laatste aanwinst is Jenny-Lee van der Slikke.

 

Op volle sterkte

 

Met de komst van Jenny-Lee als belastingkundige is ons fiscale team inmiddels op volle sterkte. Voor de liefde kwam ze naar de Achterhoek en daar zijn wij maar wat blij mee. Jenny-Lee heeft een aantal jaren als belastingadviseur gewerkt voor diverse accountantskantoren. Deze kennis en ervaring neemt zij mee naar BAX. 

 

Jenny-Lee: “In juni heb ik mijn master fiscaal recht en mijn master financieel afgerond aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Na het afronden van mijn studie ben ik vanuit Zeeland naar Gelderland verhuisd. Bij deze verhuizing hoorde ook een nieuwe baan. Hierbij heb ik mijzelf afgevraagd wat goed bij mij past. De jonge, gedreven maar ook sportieve kant van BAX sprak mij dan ook erg aan. 

Ik heb er nu een aantal weken opzitten. Er heerst een gemoedelijke sfeer en de lijntjes zijn kort. Dat is prettig. Daarnaast is er ook veel interactie tussen de verschillende rechtsdisciplines binnen BAX.”

 

Meer weten?

 

Wilt u persoonlijk kennismaken met Jenny-Lee? Of heeft u vragen met betrekking tot de fiscale regelgeving? Neem dan gerust contact met haar op.

Jenny Lee

 

 

Ga terug