Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAX groeit: welkom Raph Dijkstra

07.10.2020

 

Trots zijn wij op de komst van onze nieuwe collega Raph Dijkstra.

 

In deze coronatijd aan een nieuwe baan beginnen is wel bijzonder. Raph: "Op mijn eerste werkdag trof ik niet veel collega´s aan op kantoor. Bijkomend voordeel was wel dat ik de collega's die ik wél op kantoor aantrof, uitgebreider kon spreken". 

 

Focus op arbeidsrecht

Raph zal zich voornamelijk bezig gaan houden met het arbeidsrecht. Eerst in de hoedanigheid als juridisch medewerker en vanaf maart start hij met de beroepsopleiding advocatuur. Raph: "Als bedrijfsjurist heb ik veel kunnen leren over de commerciële belangen binnen een bedrijf en hoe de juridische belangen zich daartegenover verhouden. Ik wil deze ervaring gebruiken om juridisch advies te geven met oog voor de praktische gang van zaken bij onze klanten. Daarnaast hoop ik een bijdrage te kunnen leveren aan de vele initiatieven van BAX naast de corebusiness".

 

Waarom BAX?

Raph: "Ik werd in eerste instantie getrokken door de brede inzet van BAX ook buiten de advocatuur om, zoals Stichting BAX2Give. In de gesprekken merkte ik dat er veel aandacht is voor de ontwikkeling van het individu, maar wel met een focus op de samenwerking als een team. De sportactiviteiten buiten het werk om met elkaar hebben ook zeker bijgedragen aan mijn keuze. De eerste dagen heb ik BAX ervaren als een fijne, sportieve en professionele organisatie". 

 

MEER WETEN?

Wilt u persoonlijk kennismaken met Raph? Of heeft u vragen met betrekking tot het arbeidsrecht? Neem dan gerust contact met hem op.

 

raph dijkstra bax

 

Tags: Bax, Doetinchem, Arbeidsrecht, raphdijkstra

 

Ga terug