Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAX tot 2025 hoofdsponsor ijsbaan

26.11.2021

 

Hoewel de BAX IJsbaan op het Simonsplein dit jaar niet door kan gaan, heeft het advocaten- en belastingkundigenkantoor de sponsorovereenkomst voor de ijsbaan verlengd. Voor het elfde jaar zou BAX hoofdsponsor van de kunstijsbaan zijn, maar corona gooide wederom roet in het eten. Toch besloot BAX voor de komende drie edities van de ijsbaan de overeenkomst te verlengen met organisator Binnenstadbedrijf Doetinchem.

 

De ijsbaan zou dit jaar, dankzij de verbinding met het Achterhoekse bedrijfsleven en in het bijzonder BAX, uitgebreid worden en was onderdeel van het lichtproject ‘Doetinchem Verbindt’. Dit lichtproject kan, ondanks alle (komende) maatregelen, wél doorgaan. Doetinchem Verbindt is een magische beleving van de natuurelementen, waarbij je je in de natuur waant, maar dan middenin de binnenstad. De natuurelementen aarde, water, vuur en lucht, worden magisch verbonden door middel van licht.

 

“Onze betrokkenheid bij de ijsbaan doen wij vanuit het besef dat BAX middenin de samenleving staat en altijd de maatschappelijke verbinding met de regio zoekt. Hoewel de ijsbaan dit jaar helaas niet gerealiseerd kan worden, verbinden wij ons graag weer aan de komende edities. Van de ijsbaan, die volgend jaar wordt uitgebreid met een rondje om de kerk, straalt de gastvrijheid, gedrevenheid en ambitie af. Dit heeft vele raakvlakken met onze kernwaarden binnen BAX die centraal staan in alles wat we doen’, licht Mike Timmer van BAX de verlenging van het hoofdsponsorschap toe.

 

Jos Tiemessen, activiteitenmanager van Binnenstadbedrijf Doetinchem en al jaren organisator van de BAX ijsbaan is trots op de verlenging van de sponsorovereenkomst: “BAX is al jaren een enorm belangrijke partner voor de realisatie van dergelijke grootschalige evenementen in de binnenstad. Denk ook aan City Beach en de Survivalrun. Door zich weer voor enkele jaren aan de kunstijsbaan te verbinden, dragen ze voor komende jaren bij aan een geweldig, sportief en sfeervol verblijf van inwoners en bezoekers aan ons centrum.”

 

 

Ga terug