Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAX wint MBO-award 2019

08.11.2019

 

Op maandag 5 november 2019 heeft BAX tijdens de Meet & Match Markt van de Doetinchemse Uitdaging de MBO-award gewonnen en mogen wij ons het komende jaar 'Maatschappelijk Betrokken Ondernemer' van Doetinchem noemen. 


MBO-Award


De stichting Doetinchemse Uitdaging heeft 26 organisaties genomineerd voor de MBO-award. BAX heeft de nominatie te danken aan haar actieve rol in de maatschappij. Met deze jaarlijkse prijs worden bedrijven beloond die aantoonbaar maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO) en zichtbaar betrokken zijn bij de regio Doetinchem. Een onafhankelijke jury heeft tijdens de Meet & Match Markt op 5 november 2019 BAX tot winnaar benoemd.


Stichting BAX2Give


Al jaren zetten wij ons op sportieve wijze in voor goede doelen. BAX2Give is daar onderdeel van en werd in 2013 opgericht door een aantal medewerkers van ons kantoor. De stichting heeft tot doel het ondersteunen en organiseren van allerhande (sportieve) activiteiten ten behoeve van verschillende goede doelen. Bij voorkeur niet (enkel) door het geven van geld, maar door het organiseren van evenementen waarbij zij zich, samen met relaties, op sportieve wijze inspannen voor de goede zaak. De afgelopen jaren werd er al ruim € 175.000,- opgehaald voor goede doelen.

 

Mike Timmer: "De vele mooie genomineerde bedrijven geven aan hoe maatschappelijk betrokken onze regio is. Voor ons is maatschappelijk verantwoord ondernemen geen keuze, maar een noodzaak. Naast het feit dat wij het belangrijk vinden om onze mensen te blijven activeren hun steentje bij te dragen, proberen wij ook andere ondernemers te activeren in de hoop dat ook zij maatschappelijk verantwoord gaan ondernemen. Deze titel is een mooie erkenning voor alle medewerkers binnen BAX en wij zullen 'm dan ook met trots dragen komend jaar!"

 

mbo award

 

Tags: Nieuws, Doetinchem, mboaward, doetinchemseuitdaging, maatschappelijkbetrokkenondernemen, mbo

 

Ga terug