Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAX2Give Goes International

09.10.2019

 

Op 22 & 23 juni 2019 vond de zesde editie van BAX2Give plaats. Het werd een weekend waar nog lang over zal worden nagepraat. De ruim 240 kilometer van Maastricht naar Doetinchem, hardlopend en fietsend (in estafette), de saamhorigheid, de vermoeidheid en het 'toetje'; het harverwarmende ontvangt op het Simonsplein met een recordopbrengst van € 36.100,- voor de goede doelen (Inloophuis Oude IJssel, Hospice Sravana, Hospice Zupthen en Hospicegroep De Lelie). Nogmaals dank aan alle deelnemers, vrijwilligers en sponsoren.

 

BAX2Give Goes International 

In 2021 pakken we de draad weer op en hopen we op net zoveel saamhorigheid als de afgelopen jaren. Hoe deze legendarische editie eruit komt te zien, houden we nog even geheim, maar we kunnen al wel verklappen dat we in de zomer van 2021 internationaal gaan.

 

Wij hopen een ieder dan opnieuw te mogen verwelkomen!  Blijf op de hoogte via social media en www.bax2give.nl.

2021

 

Tags: Nieuws, bax2give, 2021, goededoelen

 

Ga terug