Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAXAT8 interactief ontbijt: schrijf u snel in!

07.03.2019

 

Komt u ook naar de BAXAT8 Ontbijtsessie op donderdag 25 april a.s.? Deze kosteloze kennissessie vindt plaats in De Steck (Raadhuisstraat 25) in Doetinchem en is speciaal voor verzekeringsadviseurs, assurantietussenpersonen en ondernemers.

 

Kennis opdoen tijdens inspirerende ontbijtsessie

Het recht is continue in beweging. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en praten u graag bij. Tijdens deze ontbijtsessie nemen verzekeringsrechtspecialist Annemieke Wiltink en jurist Jodie ten Bokkel u mee in de wereld van verzekeringsrecht.

 

Hoe zorgt u als verzekeringsadviseur voor een deugdelijk en op maat advies? Wat zijn de regels en risico’s? En hoe oordelen rechters in specifieke zaken? Adviseurs en assurantietussenpersonen hebben vaak de behoefte aan meer kennis over advisering, dossiervorming en ontwikkelingen in de rechtspraak. Ondernemers hebben op hun beurt vaak behoefte aan een review of hebben te maken met (aanstaande) geschillen over dekking en uitkering onder de AOV.

 

Laat u inspireren door pakkende voorbeelden en krijg praktische tips & tricks zodat u deze kennis gelijk in de praktijk toe kunt passen. Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen en kunt u netwerken met vakgenoten en/of andere ondernemers.

 

AANMELDEN

 

Programma 25 april

Hieronder treft u het programma* aan:

07.45 – 08.00 uur:    Ontvangst in De Steck
08.15 – 09.30 uur:    Kennissessie 'De arbeidsongeschiktheidsverzekering' door Annemieke Wiltink & Jodie ten Bokkel met ontbijtbuffet
09.30 – 10.00 uur:    Vragen stellen en netwerken

 

Inschrijven

Zoals u leest, bent u binnen een paar uur weer helemaal up-to-date en daarmee is deze BAXAT8 ontbijtsessie een event dat u niet wilt missen. Schrijf u daarom gemakkelijk in (tot uiterlijk 21 april) door een e-mail te sturen via de link: AANMELDEN

 

Meer weten?

Bent u niet in de gelegenheid te komen maar wel geïnteresseerd? Wij geven het hele jaar inspirerende ontbijtsessies met actuele onderwerpen. Klik hier voor het jaarprogramma. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 *onder voorbehoud van wijzigingen

baxat8 de arbeidsongeschiktheidsverzekering

 

Tags: Nieuws, baxat8, desteck, kennissessie, ontbijtsessie, verzekeringsrecht, verzekeren, dossiervorming, aov, annemiekewiltink

 

Ga terug