Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAXAT8 interactief ontbijt: schrijf u snel in!

08.01.2020

 

Komt u ook naar de BAXAT8 Ontbijtsessie op donderdag 20 februari a.s.? Deze kosteloze kennissessie, met onderwerp 'Bedrijfsopvolging binnen het familiebedrijf', vindt plaats in De Steck (Raadhuisstraat 25) in Doetinchem en is speciaal voor ondernemers.

 

Kennis opdoen tijdens inspirerende ontbijtsessie

Wie neemt het stokje van het familiebedrijf over? De verkoop van een onderneming of overdracht van een bedrijf aan de volgende generatie is een belangrijke beslissing. Als ondernemer in een familiebedrijf is het daarom zaak om tijdig na te denken over de bedrijfsopvolging. De huidige eigenaar heeft zijn ziel en zaligheid in zijn bedrijf gestopt en veelal geldt dat ook voor de generaties die daaraan vooraf gaan. Hoe zorgt u voor een succesvolle overdracht?

 

Geeft u alle touwtjes uit handen of blijft u na de overdracht nog betrokken? Waar moet u op letten? En wat zijn de fiscale en erfrechtelijke gevolgen van de overdracht? Bjorn HarbersHanno Littink en Edo Moll praten u bij, geven tips en behandelen de valkuilen bij de bedrijfsoverdracht. 

 

Daarnaast is er ruimte voor het stellen van vragen en kunt u netwerken met vakgenoten en/of andere ondernemers.

 

AANMELDEN

 

Programma 20 februari

Hieronder treft u het programma* aan:

07.45 – 08.00 uur: Ontvangst in De Steck
08.15 – 09.45 uur: Kennissessie door Bjorn Harbers, Hanno Littink en Edo Moll 'Bedrijfsopvolging binnen het familiebedrijf' met ontbijtbuffet
09.45 – 10.15 uur: Vragen stellen en netwerken

 

Inschrijven

Zoals u leest, bent u binnen een paar uur weer helemaal up-to-date en daarmee is deze BAXAT8 ontbijtsessie een event dat u niet wilt missen. Schrijf u daarom gemakkelijk in (tot uiterlijk 18 februari) door een e-mail te sturen via de link: AANMELDEN

 

Meer weten?

Bent u niet in de gelegenheid te komen maar wel geïnteresseerd? Wij geven het hele jaar inspirerende ontbijtsessies met actuele onderwerpen. Klik hier voor het jaarprogramma. Heeft u nog vragen? Neemt u dan gerust contact met ons op.

 *onder voorbehoud van wijzigingen

BAXAT8 20 feb

 

Tags: Nieuws, baxat8, kennissessie, ontbijtsessie, ondernemingsrecht, bedrijfsopvolging, fiscaalrecht

 

Ga terug