Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAXAT8 kennissessie 'effectief reorganiseren'

08.06.2020

 

De huidige crisis bezorgt veel ondernemers zorgen. Veel bedrijven zijn genoodzaakt te reorganiseren. Een vergaande, maar soms ook onvermijdelijke maatregel om de onderneming te laten voortbestaan.

 

Wat kun je dan doen om de negatieve gevolgen voor de onderneming zoveel mogelijk te beperken? Goede voorbereiding en communicatie maakt een reorganisatie eenvoudiger door te voeren. Hoe bereid je je goed voor? Wat zijn de regels? Mike Timmer legt uit hoe je succesvol reorganiseert.  

 

Kennissessie 3 september 2020

Komt u ook naar de BAXAT8 kennissessie ‘Effectief reorganiseren’ op donderdag 3 september 2020? Deze kosteloze kennissessie (vanwege corona zonder ontbijt) vindt plaats in De Steck (Raadhuisstraat 25) in Doetinchem en is speciaal voor ondernemers en hr-medewerkers.

 

AANMELDEN

 

Programma 3 september

  • 7.45 uur - 8.00 uur      ontvangst in De Steck
  • 8.00 uur - 10.00 uur    kennissessie door Mike Timmer ‘Effectief reorganiseren’
  • 10.00 uur - 10.30 uur  vragen stellen

 

Beperkt aantal plaatsen

Alle veiligheidsmaatregelen vanwege het coronavirus hebben uiteraard ook gevolgen voor onze BAXAT8. Uiteraard doen wij er samen met De Steck alles aan om deze kennissessie veilig voor u te laten verlopen. Met inachtneming van de 1,5 meter betekent dit dat niet de volledige capaciteit van de zaal benut kan worden. Schrijf u daarom snel in om verzekerd te zijn van een plek.

 

Inschrijven kan door een e-mail te sturen naar c.devries@baxadvocaten.nl of via deze link: AANMELDEN

 

Meer weten?

Bent u niet in de gelegenheid te komen, maar wel geïnteresseerd? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

succesvol reorganiseren

 

Tags: baxat8, kennissessie, corona, reorganiseren, reorganisatie

 

Ga terug