Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAXInHouse kennissessie bij VitaMee

02.05.2019

 

Kennis opdoen en ervaring delen. Dat staat centraal tijdens de BAXInHouse kennissessies die door BAX worden georganiseerd.

Onlangs waren wij te gast bij VitaMee in Lichtenvoorde.

 

Vitamee

 

VitaMee is uw integrale arbo- en HR ontwikkelpartner. Met een team van specialisten werken zij  met ziel en zakelijkheid aan positief gezonde medewerkers en vitale bedrijven in de Achterhoek en de Liemers, zodat het lekker werkt. VitaMee is dé partner voor verzuimbegeleiding, HR-advies en het ontwikkelen en ondersteunen van teams en leidinggevenden gericht op communicatie, gedrags- en cultuurverandering.

 

Interactieve InHouse kennissessie

 

De professionals van VitaMee zijn tijdens een kennissessie  bijgepraat door onze arbeidsrechtspecialist Mike Timmer over onder andere de Wet Arbeidsmarkt in Balans.

 

Peter Vooren, toegepast psycholoog / Praktijk ondersteuner bedrijfsarts bij VitaMee: “De workshop van Mike Timmer gaf ons weer nieuwe inzichten in de toepassing van de wet en regelgeving omtrent ziekte en verzuim. De wetgeving kennen is één, de interpretatie en toepassing ervan is twee en kan soms een behoorlijke uitdaging zijn. Specialistische ondersteuning vanuit BAX advocaten helpt ons, onze klanten en ook de zieke medewerkers om binnen de juiste kaders te opereren. Onze dienstverlening voorzien we op deze wijze ook van de kwaliteitsstandaard die wij van onszelf vragen.”

 

Meer weten?

 

Bent u ook geïnteresserd in een BAXInHouse kennissessie? Neemt u dan gerust contact op met Mike Timmer voor de mogelijkheden. Daarnaast organiseren wij ook ontbijt kennissessies tijdens BAXAT8 in De Steck. Klik hier voor de jaarplanning en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden. 

 

Lees ook eens: BAXInHouse Kennissessie bij Dozon, BAXInHouse Kennissessie bij Symbus

baxinhouse kennissessie

 

Tags: Nieuws, Arbeidsrecht, MikeTimmer, kennissessie, BAXInHouse, WetarbeidsmarktinBalans, WAB, kennisdelen

 

Ga terug