Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Collega's aan het woord

11.05.2020

 

Michelle van Bindsbergen - AdvocaatMichelle van Bindsbergen - BAX

Volop in ontwikkeling!

"In maart 2019 ben ik gestart bij BAX advocaten belastingkundigen. Eerst als juridisch medewerker en sinds augustus als advocaat.

 

Ik ben blij met de overstap naar de advocatuur en ik voel me helemaal thuis bij dit kantoor. Leuke collega’s, een informele werksfeer en korte lijnen. Hiernaast krijg ik volop de mogelijkheid om mezelf te ontwikkelen en krijg ik de ruimte om te ontdekken waar mijn interesses en kwaliteiten liggen. Op die manier kan ik stap voor stap mijn eigen praktijk gaan inrichten. Deze ruimte vind ik heel waardevol aan het begin van mijn carrière als advocaat, omdat je in de dagelijkse praktijk pas echt gaat ontdekken wat je leuk vindt.

 

Naast de ontwikkeling op de (juridische) inhoud is er veel aandacht voor de vaardigheden. Het (zelfstandig) contact met cliënten,  het treffen van schikkingen en het voeren van procedures hoorden al vrij snel tot mijn takenpakket. Kortom: een vliegende start! Ik kijk uit naar de toekomst bij BAX."

 

Vacatures en stages

Word jij onze nieuwe collega? Bekijk onze vacatures.

 

Tags: advocaten, advocatuur, fiscalisten, werkenbijbax, vacatures

 

Ga terug