Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Dag van de Scheiding

31.08.2021

 

Op 10 september 2021 is het weer de ‘Dag van de Scheiding’. Deze dag is een initiatief van de Vereniging van Familierecht Advocaten Scheidingsmediators (vFAS).

 

KOSTELOOS ADVIES OVER SCHEIDEN

 

Eén op de drie huwelijken en 60% van de samenwoonrelaties strandt, zo blijkt uit cijfers van het CBS. Tijdens de Dag van de Scheiding op 10 september kan eenieder die vragen heeft over scheiden en alles wat hier bij komt kijken, vrijblijvend en kosteloos terecht bij onze familierechtspecialist en mediator Marthe Ceelen.

 

Marthe: “Er komt veel bij kijken als mensen besluiten uit elkaar te gaan. Zeker wanneer er kinderen bij betrokken zijn, is een goede begeleiding van essentieel belang. Een scheiding heeft vaak ook verstrekkende financiële gevolgen voor de beide partners en daarom is het erg belangrijk dat je je goed laat adviseren door een specialist.”  


Aanmelden voor een kosteloze afspraak op vrijdag 10 september 2021 tussen 8.30 en 17.00 uur dient vooraf telefonisch te geschieden via (0314) 37 55 00 of via m.ceelen@baxadvocaten.nl

 

UW BELANGEN STAAN VOOROP

 

Wij geven u inzicht in de stappen die genomen moeten worden voor een goede afwikkeling van uw scheiding en bespreken de mogelijke scheidingsmogelijkheden. Samen met u kijken we naar uw wensen en mogelijkheden, zowel in praktisch als juridisch opzicht. Uw belangen dienen als uitgangspunt voor de bepaling van het traject en de verdere aanpak van uw zaak.  

 

MEER WETEN?

 

Heeft u vragen over onder meer scheiden, alimentatie, ouderschapsplan, huwelijkse voorwaarden, pensioenafwikkeling bij scheiding en mediation? Neem dan gerust contact met ons op.

 

 

Ga terug