Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

De wil om te winnen!

17.07.2019

 

Een gedreven houding zie je terug in alles wat we doen.

 

Bij BAX werken wij met gepassioneerde advocaten en belastingkundigen die strijden voor uw belangen om het beste resultaat te bereiken. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de wet- en regelgeving duiken. Daarnaast fungeren wij graag ook als belangenbehartiger, vraagbaak, sparringpartner en adviseur.

 

Gedreven team specialisten

Onze samenwerking tussen dertien advocaten, twee fiscaal juristen én een team van juridisch medewerkers en stafmedewerkers is uniek in de Achterhoek.

 

Gedegen kennis van onze vakgebieden, professionaliteit en een scherpe geest zijn vanzelfsprekendheden. Daar kunt u van op aan bij BAX. Daarna komen bevlogenheid en toewijding om de hoek kijken. Met de wil om te winnen is elke vraag op juridisch of fiscaal gebied bij ons in goede handen.

 

Kennis delen

 
Het team van BAX is gedreven om kennis en denkkracht met u te delen, bijvoorbeeld tijdens de BAXAT8 of BAXInHouse kennissessies. Daarnaast delen we actuele blogs, die ook op social media en in de nieuwsbrief te vinden zijn en houden wij u graag op de hoogte van het reilen en zeilen in de juridische en belastingkundige wereld. 

 

Meer weten?

Neem gerust eens vrijblijvend contact op en vraag ons hoe wij ons tegen uw situatie aankijken. Onze advocaten zijn onder andere werkzaam binnen de volgende rechtsgebieden:

 

De wil om te winnen

 

Tags: advocatuur, gedreven, kernwaarde, specialisten, fiscaal

 

Ga terug