Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Edo Moll toegelaten als lid van de VEAN

29.06.2016

 

Op 2 juni 2016 heeft Edo Moll met succes het toelatingsexamen afgelegd van de Vereniging Erfrecht Advocaten Nederland (VEAN). De VEAN is een specialisatievereniging binnen de Nederlandse Orde van Advocaten. Bij het lidmaatschap van de vereniging behoort dat Edo zijn deskundigheid op het gebied van het erfrecht voortdurend op peil houdt.

 

Erkend erfrechtspecialist

Erfrechtelijke geschillen komen de laatste jaren steeds meer voor. Denk daarbij aan erfenissen waarbij kinderen uit het eerste en tweede huwelijk van de overledene tegenover elkaar staan. Vaak bestaan er ook geschillen over de samenstelling van de nalatenschap. Wanneer het niet lukt om hierover een regeling te treffen, is het belangrijk om een gespecialiseerd advocaat in de arm te nemen. Naast zijn werk als familierecht­advocaat, is Edo nu ook erkend erfrechtspecialist.

 

Wilt u graag advies van onze erfrechtspecialist? Edo Moll staat u graag te woord!

 

 

Ga terug