Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Een kwart eeuw in dienst!

05.09.2019

 

Een kwart eeuw in dienst? Tegenwoordig is dit moeilijk voor te stellen, maar voor collega Maarten Korthuis de normaalste zaak van de wereld. Maarten viert dit jaar zijn 25-jarig werkjubileum bij BAX. We zijn er trots op dat we medewerkers zo lang aan onze organisatie kunnen binden en dat we maar liefst 25 jaar ervaring en expertise in huis hebben. Binnen BAX houdt Maarten zich bezig met zaken op het gebied van arbeids- en contractenrecht, merken- en auteursrecht.

 

Hoe heeft Maarten zelf de afgelopen 25 jaar bij BAX ervaren?

 

Hoe ben je destijds bij BAX terecht gekomen?

“Ik heb destijds gereageerd op een advertentie die ergens gepubliceerd stond. BAX zocht destijds een advocaat stagiaire voor de vestiging in Arnhem aan het Nieuwe Plein. Al vrij snel ben ik eerst voor een deel van de week en later volledig in Doetinchem gaan werken. Dat bevalt mij prima.”

 

En nu zijn we 25 jaar verder. Wat is je drijfveer; wat maakt dat je nog steeds bij BAX werkt?

“BAX is een kantoor, waar een informele sfeer heerst zowel richting de klanten als onderling met de collega’s. Het contact is laagdrempelig en we ondernemen regelmatig leuke activiteiten met elkaar.

Mijn functie heeft er wel aan bijgedragen dat ik het al zo lang heb kunnen doen. Ik vind het mooi om klanten te adviseren en helpen bij problemen met een juridisch tintje die op hun pad komen. Een conflict oplossen voor je klant geeft mij veel voldoening."

 

Wat is er in de afgelopen jaren veranderd?

“De tijd heeft in 25 jaar niet stilgestaan. Met name op het gebied van automatisering en digitalisering zijn er veel veranderingen doorgevoerd. Toen ik startte bij BAX hadden we nog geen e-mail en ook geen website. Slechts een paar collega’s hadden mobiele telefoons. Dat kunnen we ons nu niet eens meer voorstellen.”

 

Een kwart eeuw in dienst, wat is het mooiste aan die periode?

“Ondanks de wijzigingen in de personele samenstelling van BAX is de goede kantoorsfeer hetzelfde gebleven en er elke dag weer een nieuwe uitdaging die op je pad komt. We doen het met elkaar en kunnen altijd op elkaar terugvallen, dat is een prettig gevoel!”

 

Meer weten?

Maarten schrijft regelmatig blogs over zijn vakgebieden, zoals 'Aanspraak op geboorteverlof verruimd' en 'Aanzegplicht: schriftelijke aanzegging vereist?!'. Heeft u een juridisch vraagstuk op het gebied van arbeids- en contractenrecht, of merken- en auteursrecht, neem dan gerust contact op met Maarten Korthuis.

Maarten Korthuis - BAX

 

 

Ga terug