Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Even voorstellen: nieuwe collega

21.04.2021

 

BAX groeit! Afgelopen maand hebben we onze jongste telg bij BAX mogen verwelkomen: Suzannah Uytdewilligen. Pas 22 lentes jong maar al wel met haar diploma rechten op zak. Als juridisch medewerker ondersteunt ze onze advocaten met juridisch inhoudelijke vraagstukken. Op die manier leert zij de wereld van de advocatuur beter kennen en kan ze ontdekken of ze de ambitie heeft om advocaat te worden.

 

Suzannah: “Na het behalen van mijn diploma heb ik een uitstapje gemaakt naar de pre-master Bestuurskunde, maar al snel merkte ik dat ik te weinig voldoening haalde uit deze studie. Het bloed, of in dit geval ‘het recht’, blijft toch kruipen waar het niet gaan kan. Ik kijk er dan ook erg naar uit om mijn opgedane juridische kennis en vaardigheden in de praktijk te brengen.

 

Naast mijn functie bij BAX ben ik ook een dag in de week werkzaam als secretaris van de Expertisetafel Jeugd bij de gemeente Doetinchem: een concept dat nog volop in ontwikkeling is en waarbij op zoek wordt gegaan naar een passend zorgaanbod bij complexe zorgvragen voor jeugdigen.”

 

Suzannah Uytdewilligen

 

 

Tags: werkenbijbax, nieuwecollega

 

Ga terug