Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

In the spotlight: Tom Gilsing

29.09.2020

 

Vanaf september is ons team versterkt met een nieuwe advocaat- medewerker. Tom Gilsing is ons nieuwe gezicht binnen BAX als het gaat om alle juridische vraagstukken met betrekking tot het energie-, appartements- en huurrecht.

 

Achterhoekse roots

Tom is een geboren en getogen Achterhoeker. Met ruim 10 jaar werkervaring als advocaat en een specialisme in het appartementsrecht en energierecht in de gebouwde omgeving brengt hij veel expertise met zich mee. Zijn werkwijze kenmerkt zich in korte lijnen, snel schakelen en klanten voorzien van helder advies. Daarnaast zet hij zich actief in voor het behoud en exploitatie de monumentale Cuyperskerk in Netterden en is hij lid van de Nederlandse Vereniging voor Energierecht.

 

Energierecht

Tom: “Energie is de afgelopen jaren uitgegroeid naar één van de belangrijkste maatschappelijke thema’s. Onze energievoorziening is dagelijks in het nieuws, vaak in verband met bredere thema’s zoals klimaatverandering en de energietransitie. Het energierecht is volop in ontwikkeling om alle technische en maatschappelijke ontwikkelingen bij te houden en te faciliteren. Dit alles maakt het energierecht tot een boeiend en afwisselend rechtsgebied”.

 

Meer weten?

Tom houdt zich vooral bezig met energierecht voor de gebouwde omgeving. U kunt bij hem terecht voor de traditionele geschillen met een elektriciteits-, of gasleverancier, maar ook voor juridische begeleiding bij verduurzaming van gebouwen en vragen over de Warmtewet. Neem bij vragen gerust contact met hem op.

 

Tom Gilsing

 

 

Ga terug