Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Kennis vergroten? BedrijvenQluster Achterhoek

14.01.2019

 

BAX advocaten belastingkundigen is partner van BedrijvenQluster Achterhoek. BedrijvenQluster Achterhoek is een kennisplatform van en voor bedrijven in de Achterhoek. Het platform wil alle bedrijven die lid zijn sterker maken door middel van kennisontwikkeling, kennisvergroting en kennisuitwisseling. Dit gebeurt door themagerichte masterclasses, bijeenkomsten en het delen van kennis binnen het netwerk.

 

Daarnaast biedt het platform een informeel businessnetwerk rond topsport, in het bijzonder volleybalteam Orion. Deelnemers hebben gratig toegang tot alle wedstrijden en daarmee tot het zakelijke netwerk.

 

Masterclasses 'Duurzaamheid'

De masterclasses zijn dé gelegenheid om kennis te delen en uit te breiden. Elk jaar organiseert BedrijvenQluster Achterhoek masterclasses rond een steeds wisselend thema en met steeds andere docenten, afkomstig van Nederlandse businessuniversiteiten en/of consultancybureaus. In 2019 staan vijf intensieve en interessante sessies rond het thema “Duurzaamheid” op het programma:

 

21 januari 2019 12.30 uur De Steck Doetinchem Masterclass 1 - Gedeelte taal, basis kader Duurzaamheid
18 maart 2019 12.30 uur De Steck Doetinchem Masterclass 2 - Toepassing in eigen werkveld
juni 2019   excursie Masterclass 3 - Bedrijfsbezoek
9 september 2019 12.30 uur De Steck Doetinchem Masterclass 4 - Duurzaam leiderschap
11 november 2019 12.30 uur De Steck Doetinchem Masterclass 5 - Duurzaam succes boeken
       

Aanmelden of meer weten?

Kijk voor meer informatie op www.bedrijvenqlusterachterhoek.nl. Wilt u meer weten over deze masterclasses of bent u geïnteresseerd in deelname, neem dan gerust contact op met Bjorn Harbers, 0314-37 55 00 of via b.harbers@baxadvocaten.nl.

Bedrijenqluster

 

Tags: Nieuws, Doetinchem, kennissessies, bedrijvenqluster, desteck, orion

 

Ga terug