Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Kennissessie huurrecht

11.11.2019

 

Onlangs hebben huurrechtspecialisten Michiel Deppenbroek en Manon Engbers medewerkers van woningcorporaties en makelaarskantoren kosteloos bijgepraat over het thema “medehuur” in De Steck. Daarbij is onder meer aandacht besteedt aan (de verschillen en overeenkomsten tussen) contractueel medehuurderschap en wettelijk medehuurderschap. Hoe om te gaan met aanvragen tot medehuur en ZAV’s (zelfstandig aangebrachte voorziening, bijvoorbeeld het plaatsen van een ligbad in de badkamer) aangebracht door één van de (mede)huurders.

 

Meer weten?

Wij kijken terug op een leuke en leerzame bijeenkomst met veel interactie. Ook in 2020 zullen er één of meerdere bijeenkomsten over huurrecht worden georganiseerd. Neem bij vragen gerust eens vrijblijvend contact met ons op.

 

Lees ook eens: Kennisgeving te vroeg of te laat: consequenties?, concerngaranties ingeval van faillissement huurder

kennissessie huurrecht

 

Tags: desteck, huurrecht, kennissessie, inhouse

 

Ga terug