Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Kerstgroet van BAX

22.12.2020

 

Met het naderen van de kerstdagen word je gedwongen om te evalueren. Kerst, normaliter voor velen een tijd van rust, ontspanning en gezelligheid. Corona zorgt ervoor dat het dit jaar anders is. Tegenstellingen, waarvan het nog maar de vraag is of die overbrugbaar zijn. Onmacht, in de hoop dat er weer evenwicht en controle komt. Onbegrip, met het geloof dat als er wordt geluisterd naar de argumenten er in ieder geval weer rede is.
 
2020 is bijna klaar. We hebben dit jaar 5 nieuwe collega’s mogen verwelkomen bij BAX. We hebben geknokt voor onze klanten. We hebben gezien hoe zwaar het was. En er was verdriet. Ondanks alles hebben we dit jaar toch ook plezier met elkaar gehad en gezien en gevoeld dat wij er ook in turbulente tijden voor elkaar zijn. Niet omdat dat hoort, maar omdat dat zo is. Natuurlijk blijven wij dat ook in 2021 doen. Voor onze klanten en voor elkaar!
 
Wij wensen iedereen ondanks alles fijne dagen en een liefdevol en gezond 2021! Pas op elkaar.
 
Kerstgroet 2020 bax

 

Tags: kerstgroet

 

Ga terug