Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Maak kennis met Michelle!

10.07.2019

 

Maak kennis met Michelle van Bindsbergen! We hebben al eerder kennis mogen maken met Michelle tijdens haar stage bij BAX. Sinds een aantal maanden is ze bij ons werkzaam als juridisch medewerker. In augustus wordt Michelle beëdigd als advocaat en start haar beroepsopleiding.

 

Michelle: "Mijn naam is Michelle van Bindsbergen, 28 jaar en wonende in Arnhem. In mei 2015 ben ik met genoegen afgestudeerd voor de Master Burgerlijk Recht aan de Radboud Universiteit van Nijmegen. Mijn afstudeerscriptie heb ik geschreven binnen het vak aansprakelijkheidsrecht en betrof aansprakelijkheidsvraagstukken rondom de vliegtuigramp in Oekraïne. Mijn scriptie is gepubliceerd in boekvorm.

 

Na mijn studie ben ik als “jurist overheidsaansprakelijkheid” gaan werken bij een verzekeraar. Ik behandelde allerlei soorten zaken op het gebied van het verzekeringsrecht, het aansprakelijkheidsrecht en het bestuursrecht. De combinatie tussen deze rechtsgebieden spreekt mij erg aan. Naast inhoudelijke dossierbehandeling heb ik deelgenomen aan een talentenprogramma, heb ik een afdelingsvlog gemaakt en heb ik bijgedragen aan diverse vakgroepen (over bijvoorbeeld klanttevredenheid) en lezingen. 

 

Sinds kort zet ik mijn carrière voort bij BAX! Tijdens mijn studie heb ik hier al een jaar stage gelopen. De professionaliteit, de informele werksfeer én de inzet van kantoor voor diverse goede doelen spreken mij erg aan. Ik draag hier graag mijn steentje aan bij.

 

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te tennissen, naar het bos te gaan en om stedentrips te maken. Maar ook de wintersport staat hoog op het verlanglijstje."

 

Meer weten?

Wilt u persoonlijk kennismaken met Michelle? Of heeft u vragen met betrekking tot het aansprakelijkheidsrecht en/of het verzekeringsrecht? Neemt u dan gerust contact met haar op.

 

Michelle van Bindsbergen BAX maak kennis met

 

Tags: Nieuws, michellevanbindsbergen, overheidsrecht, juridischmedewerker

 

Ga terug