Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Nieuwe BAX website live!

16.10.2015

 

Achter de schermen waren de voorbereidingen voor de nieuwe website al een tijdje in volle gang. Wij zijn blij dat we mogen melden dat onze nieuwe website nu live is. De website is nu helemaal up-to-date en gestoken in een moderne toga!

 

De nieuwe website laat het sportieve karakter van BAX zien. Wij gedragen ons zoals u van een echte sporter mag verwachten: wij gaan niet voor verlies, leven regels na en respecteren tegenstanders. Dit karakter willen wij uitstralen in gedrag én in beeld. Bij Argo Atletiek hebben we foto’s gemaakt van de advocaten en belastingkundigen tijdens hun eigen sportieve en favoriete bezigheid.

 

Wij willen Argo Atletiek ontzettend bedanken voor de tijd, de ruimte, het lenen van materialen en uiteraard voor de koffie!

 

logo argo

 

 

Ga terug