Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Nieuwe aanwinst voor BAX: welkom Femke Erdhuizen

04.11.2020

 

Deze week is Femke Erdhuizen gestart bij ons op kantoor. Zij komt ons team versterken als paralegal op de fiscale afdeling. Met een brok aan ervaring op juridisch vlak zijn wij verheugd over haar komst. 
 

Een warm welkom

 
Femke: "Met bijna 20 jaar werkervaring op een advocatenkantoor weet ik hoe het er daar aan toegaat. Afgelopen juni heb ik mijn rechtenstudie afgerond en vanaf 1 november werk ik als paralegal op de fiscale afdeling binnen BAX.
 
Ik kende het kantoor al een beetje, maar ik ondervind nu dat het een warm en hartelijk kantoor is. Na een open sollicitatie en twee leuke gesprekken was ik nog enthousiaster. BAX is tevens een dynamische organisatie met veelzijdige expertises.
 
Met mijn ervaring wil ik bijdragen aan de verdere structurering van de afdeling en de ondersteuning van de fiscaal juristen." 
 

Meer weten?

 
Wilt u persoonlijk kennismaken met Femke? Of heeft u vragen met betrekking tot de fiscale regelgeving? Neem dan gerust contact met haar op.
 
Femke Erdhuizen

 

 

Ga terug