Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Studentstage bij BAX

30.01.2020

 

Een studentenstage is voor rechtenstudenten in de laatste fase van hun studie een optimale manier om kennis te maken met de advocatuur en dé manier om ons kantoor te leren kennen. Als student-stagiair(e) krijg je bij BAX een ‘kijkje in de keuken’: zo mag je mee naar zittingen, krijg je juridisch inhoudelijke uitzoekklussen en schrijf je mee aan (advies)stukken.

 

Indrah Heuzinkveld

 

Onze stagiair Indrah Heuzinkveld heeft haar stage afgerond bij BAX.  Benieuwd hoe ze haar stageperiode bij ons ervaren heeft? Indrah deelt hieronder haar ervaring.

 

Indrah: "Mijn naam is Indrah Heuzinkveld, 22 jaar en wonende in Nijmegen. Sinds 2016 volg ik met veel plezier en enthousiasme de opleiding Nederlands recht aan de Radboud Universiteit te Nijmegen. Naarmate het afstuderen dichterbij kwam, kwam ik tot de ontdekking dat ik nog geen beeld had van hoe het recht zich nu in de praktijk vertaalt en dat dit iets is was wat ik graag wilde ontdekken alvorens ik een keuze voor mijn masteropleiding zou gaan maken.

 

Ik wist al van jongs af aan dat ik de advocatuur in wilde. Tijdens mijn student-stage bij BAX is het pas écht gaan ‘kriebelen’. De afgelopen 3 maanden heb ik bij BAX de unieke kans gekregen om met veel zelfstandigheid aan verschillende zaken te mogen werken, om in dossiers mee te kunnen lopen én denken. Daarnaast heb ik diverse zittingen mogen bijwonen.

 

De professionaliteit, gedrevenheid, informele werksfeer én de maatschappelijke betrokkenheid van BAX spreken mij erg aan en ik heb hier dan ook graag mijn steentje aan bijgedragen. Ik kan terugkijken op een uiterst leerzame periode waarbij ik niet alleen veel heb geleerd op juridisch vlak, maar ik mijzelf als persoon ook verder heb kunnen ontwikkelen. Hiervoor wil ik BAX en haar medewerkers dan ook graag bedanken en ik kijk er naar uit om het aankomende half jaar mijn werkzaamheden bij BAX voort te zetten!"

 

Zoek je een stageplek?

Wij maken graag kennis met gedreven en enthousiaste studenten. Wil jij je steentje bijdragen aan onze organisatie en tegelijkertijd kennis en ervaring opdoen? Dan komen wij graag met je in contact. Mail ons je motivatiebrief, curriculum vitae en cijferlijst naar m.timmer@baxadvocaten.nl

studentstage

 

Tags: advocatuur, werkenbijbax, studentstage, stage

 

Ga terug