Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Vacature Advocaat-stagiair(e) Arbeidsrecht

18.06.2020

 

*** deze vacature is vervuld ***

 

BAX advocaten belastingkundigen

Bij BAX werken gepassioneerde advocaten en belastingkundigen die strijden voor de belangen van hun klanten om het beste resultaat te bereiken. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de wet- en regelgeving duiken. Onze samenwerking tussen veertien advocaten, twee fiscaal juristen én een team van juridisch medewerkers en stafmedewerkers is uniek in de Achterhoek.

 

De basis van ons DNA is onze topsportersmentaliteit. Daarnaast is BAX maatschappelijk betrokken en zetten wij ons met verschillende projecten via onze Stichting BAX2Give, op sportieve wijze in voor het goede doel.

 

Wat ga je doen?

In de rol van Advocaat-stagiair(e) doe je ervaring op door middel van ‘learning on the job’. Je wordt hier volop begeleid door één van onze ervaren advocaten. De ene dag sta je in toga, de andere dag werk je samen met je collega’s aan een adviesdossier. Door in de praktijk mee te werken kom je met alle facetten van het vak in aanraking. Zo word je opgeleid en ontwikkeld tot een ervaren advocaat.

 

Je werkzaamheden bestaan uit het zelfstandig bijstaan van klanten, het schrijven van adviezen, het opstellen en beoordelen van overeenkomsten en het bestuderen van processtukken. Je doet kennis en ervaring op in diverse rechtsgebieden, waarin de focus in de toekomst op het arbeidsrecht komt te liggen.  

 

Wat bieden wij?

Gastvriendelijk, oprecht, competitief, gedreven en ambitieus. Deze karakteristieken staan in onze werkwijze centraal en vind je terug in alles wat we doen. Wij zijn een modern en informeel kantoor in Doetinchem en vinden een goede werk-privé balans belangrijk.

Naast het feit dat je bij ons je ambitie kwijt kunt, neem je deel aan andere vakgerichte activiteiten van ons kantoor, zoals workshops en cursussen. Ook nodigen we je ook uit om deel te nemen aan het bedrijfssporten en de sociale activiteiten zoals onze kantooruitjes, BAX2Give (www.bax2give.nl) en het Fitste Bedrijf van De Achterhoek (www.fbda.nl).

 

Jouw talenten

Je bent ambitieus, bent een enthousiaste persoonlijkheid en bent in staat om scherpe analyses te maken. Je verwezenlijkt je doelen door aan te pakken, kansen te zien en elke uitdaging aan te gaan. Daarbij kom je met de juiste argumenten en weet je te overtuigen. Je houdt ervan om in een hectische omgeving met elkaar goed werk af te leveren. Daarnaast heb je gevoel voor commercie. 

 

Dit kun je ook omdat je:

  • Een Masteropleiding Civiel Recht hebt afgerond;
  • Je bij voorkeur een afstudeerrichting op het gebied van Arbeidsrecht hebt.

 

Solliciteren of meer weten?

Herken jij je in dit profiel en wil je werken op topniveau in de Achterhoek? Bij interesse ontvangen wij graag je cv.

Deze selectieprocedure verloopt via Jonneke Fongers van Fongers & Fongers Recruitment.

Email: jonneke@fongersenfongers.nl, telefoon: 06-48 35 94 41.

 

Daarnaast zoeken wij ook nieuwe collega's voor de volgende functies: fiscaal juridisch medewerker en fiscalist.

vacature advocaat stagiaire arbeidsrecht

 

 

 

Ga terug