Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Week van de Werkstress

11.11.2019

 

Meer dan een miljoen mensen loopt jaarlijks het risico op een burn-out. Dat kan duizend-en-een oorzaken hebben en zich uiten in allerlei symptomen. Van 11 t/m 15 november 2019 is het de Week van de Werkstress. Het doel van de Week van de Werkstress is om zoveel mogelijk werkende Nederlanders te laten inzien dat werkstress is te voorkomen.

 

Goed in je vel zitten

Samen streven wij er bij BAX naar onze medewerkers gemotiveerd, gezond en gelukkig te houden. Met onze buren Heilbron Assurantiën hebben wij een Fit & Fun jaarprogramma opgesteld om een gezonde leefstijl te stimuleren. Want als medewerkers vol enthousiasme zich inzetten met sport en met datzelfde enthousiasme aan het werk gaan, dan komt dat het (werk)geluk van de medewerkers én de kwaliteit van hun werk natuurlijk ten goede.

 

In balans komen

Fit zijn is meer dan alléén lichamelijk gezond zijn. Fit zijn gaat ook over goed in je vel zitten. Geïnspireerd op de Week van de Werkstress gaan we deze maand ontspannen met stoelmassages, waarbij Aukje van Egteren (Nirode) ons komt trakteren op stevige massages. Ook gaan we kennismaken met hotyoga bij Florentina Body & Mind om volledig tot rust en in balans te komen. 

 

Meer weten?

BAX en Heilbron vinden dat inspanning ook tot ontspanning moet leiden. Wilt u meer informatie over ons Fit & Fun programma? Neem dan gerust contact met ons op. 

 

Lees ook eens: Fit & Fun bij BAX

week van de werkstress

 

 

Tags: Nieuws, fitenfun, weekvandewerkstress, stress, burnout

 

Ga terug