Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Welkom Henriette!

14.12.2021

 

Het jaar is bijna om, maar niet voordat we onze nieuwe collega Henriëtte Scholten hebben voorgesteld.

 

Als advocaat ‘personen-, familie- en jeugdrecht’ gaat Henriëtte zich bezig houden met zaken zoals echtscheidingen (ook gemeenschappelijke, als bemiddelaar), alimentatie, omgangsregelingen, gezagkwesties, boedelverdelingen etc. Maar ook ondertoezichtstellingen, uithuisplaatsingen en geschillen met jeugdzorginstellingen. En met ruim vijfentwintig jaar ervaring durven we haar wel een specialist in haar vak te noemen.

 

Henriëtte: “Ik ben bijzonder vereerd dat ik het team van BAX mag versterken. Ik ken BAX als een professioneel en betrokken kantoor, met een grote maatschappelijke betrokkenheid, waar iedereen welkom is. Ik draag daar graag aan bij. Cliënten kunnen van mij een professionele en betrokken houding verwachten en doe mijn uiterste best om iedereen zo goed als mogelijk te helpen en juridisch te ontzorgen. Vooral in familierechtelijke aangelegenheden is dat van groot belang.”

 

Fijn dat je er bent Henriëtte!

 

henriette scholten

 

Tags: werkenbijbax, HenrietteScholten, personenenfamilierecht

 

Ga terug