Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Wij gaan graag de strijd aan!

25.02.2019

 

Over het algemeen zitten de meeste mensen niet te wachten op het raadplegen van een advocaat.

Toch kan het voorkomen dat u het advies van een advocaat of fiscalist nodig heeft, bijvoorbeeld bij het opstellen van een contract, vragen over een ontslagkwestie, een geschil binnen uw organisatie, een naderend faillissement of een fiscaal vraagstuk.

 

Een hecht team

Bjorn Harbers: ”Wij zijn zakelijke dienstverleners, klantgericht en makkelijk benaderbaar. Natuurlijk is het de taak van een advocaat om de klant te helpen met het vinden van zijn of haar weg in het doolhof van complexe wet- en regelgeving, maar daarnaast fungeren wij graag ook als belangenbehartiger, vraagbaak, sparringpartner en adviseur. Samen vormen we een hecht team en dat is de kracht van ons kantoor.”

 

Niet alleen brandjes blussen

Veel ondernemers zien al snel de toegevoegde waarde van het raadplegen van een advocaat. Bjorn: “Er valt dan een last van hun schouders. Het is niet altijd positief nieuws, maar het betekent ook duidelijkheid. De klant weet dat wij er zijn om hun belangen te behartigen en waar nodig samen met hen de strijd aangaan. Dat geeft weer lucht. Niet alleen brandjes blussen, maar vooral samen met onze klanten voorkomen dat er brand uitbreekt.”

 

Meer weten?

Neem gerust eens vrijblijvend contact op en vraag ons hoe wij ons tegen uw situatie aankijken. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in uw vraagstuk duiken.

 

Onze advocaten zijn onder andere werkzaam binnen de volgende rechtsgebieden:

 

Competitief

 

Tags: Nieuws, Doetinchem, advocaten, rechtsgebieden, algemeen, belastingkundigen, advies, sparringspartner, belangenbehartiger

 

Ga terug