Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Wij steunen u als dat nodig is

20.03.2020

 

Het zijn zware en onzekere tijden. Het coronavirus (COVID-19) houdt onze hele samenleving in haar greep. Terwijl de overheid de nodige maatregelen treft om ons veilig te houden, dragen wij bij BAX ook ons steentje bij.

 

Kosteloos advies

Uw zaak is onze zaak. Wij begrijpen dat u met vragen worstelt en willen u hier graag in ondersteunen.  

 

Voor onze klanten stellen wij een ‘Corona-hotline’ in. Tijdens dit spreekuur kunt u kosteloos uw (arbeidsrechtelijke) vragen in relatie tot het coronavirus voorleggen aan onze arbeidsrechtspecialisten Mike Timmer en Melissa Meffert. Zij zijn elke werkdag tussen 9.00 uur – 11.00 uur telefonisch bereikbaar via 0314-37 55 00 of per e-mail. Voor spoedvragen zijn wij natuurlijk ook daarbuiten bereikbaar.

 

Wij staan in de startblokken 

Meer dan ooit is het van belang dat we met zijn allen onze mouwen opstropen, de strijd aangaan en er sterker uitkomen. Wij staan voor u in de startblokken.

 

Zorg goed voor elkaar.

Steunen BAX

 

 

Tags: Bax, corona, coronavirus, juridischadvies

 

Ga terug