Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAX beweegt

27.01.2021

 

Bewegen blijft enorm belangrijk, juist nu. Door voldoende te bewegen versterk je je immuunsysteem. In het kader van de lockdown en de avondklok willen we iedereen blijven motiveren een frisse neus te halen en/of een wandeling te maken.

 

Lees meer

Bijeenkomst Fitste Bedrijf van De Achterhoek

25.09.2020

 

Na een 'break' van een aantal maanden vond op 24 september 2020 de derde bijeenkomst van het Fitste Bedrijf van De Achterhoek plaats in CIVON in Ulft.

 

Lees meer

Op naar een vitaal 2020

07.01.2020

 

Een advocaat moet mentaal altijd scherp zijn. Goed in je vel zitten is daarom een must. Samen streven wij ernaar onze medewerkers gemotiveerd, gezond en gelukkig te houden.

 

Lees meer

Kick-off Fitste Bedrijf van De Achterhoek

08.11.2019

 

De kick-off van het Fitste Bedrijf van De Achterhoek (FBDA) op 7 november 2019 is druk bezocht.

 

Lees meer

Fitste bedrijf van De Achterhoek

01.10.2019

 

Het Fitste bedrijf van De Achterhoek is een club ambitieuze Achterhoekse ondernemers die elkaar inspireren, motiveren en uitdagen om vitaliteit te integreren in hun organisaties.

 

Lees meer

Fit & Fun het nieuwe jaar in!

10.01.2019

 

Nieuw jaar, nieuwe kansen! Het nieuwe jaar betekent voor velen van ons het begin van goede voornemens, bijvoorbeeld om gezonder, fitter en vitaler te worden.

 

Lees meer

Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht