Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Studentstage bij BAX

21.12.2021

 

Onze topper Merel Geurts heeft haar stage bij ons afgerond. Benieuwd hoe ze dit heeft ervaren? Hieronder deelt ze haar ervaring.

 

Lees meer

Welkom Henriette!

14.12.2021

 

Het jaar is bijna om, maar niet voordat we onze nieuwe collega Henriëtte Scholten hebben voorgesteld.

 

Lees meer

Even voorstellen: nieuwe collega

21.04.2021

 

BAX groeit! Afgelopen maand hebben we onze jongste telg bij BAX mogen verwelkomen: Suzannah Uytdewilligen.

 

Lees meer

Collega's aan het woord

11.05.2020

 

Wij geloven in de kracht van onze werkwijze: gastvriendelijk, oprecht, competitief, gedreven en ambitieus. Ons BAX-DNA is terug te vinden in alles wat wij doen. Wij zijn een open en informeel kantoor en vinden een goede werk-privé balans belangrijk.

 

Lees meer

Studentstage bij BAX

30.01.2020

 

Een studentenstage is voor rechtenstudenten in de laatste fase van hun studie een optimale manier om kennis te maken met de advocatuur. Als student-stagiair(e) krijg je bij BAX een ‘kijkje in de keuken’.

 

Lees meer

Vacature Fiscalist-Belastingkundige

23.01.2020

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie: fiscalist/belastingkundige. Herken jij je in onderstaand profiel en wil je werken op topniveau in de Achterhoek?

 

Lees meer

Vacature advocaat arbeidsrecht

16.12.2019

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie: Advocaat Arbeidsrecht. Herken jij je in onderstaand profiel en wil je werken op topniveau in de Achterhoek?

 

Lees meer

Vacature advocaat huurrecht

16.12.2019

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie: Advocaat Huurrecht. Herken jij je in onderstaand profiel en wil je werken op topniveau in de Achterhoek?

 

Lees meer

Vacature advocaat insolventierecht

16.12.2019

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie: Advocaat Insolventierecht. Herken jij je in onderstaand profiel en wil je werken op topniveau in de Achterhoek?

 

Lees meer

VACATURE Advocaat Personen- & Familierecht

01.07.2019

 

Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor de functie: Advocaat Personen- en familierecht. Herken jij je in onderstaand profiel en wil je werken op topniveau in de Achterhoek?

 

Lees meer

Advocatuur

Advocatuur

Uw zaak is onze zaak. U vindt bij BAX gepassioneerde advocaten die strijden voor uw belangen om het optimale resultaat voor u over de streep te trekken.

Over advocatuur

Belastingrecht

Belastingrecht

De gedreven belastingkundigen van BAX weten de weg in het fiscale landschap. Wij stropen graag onze mouwen op wanneer wij met kennis en denkkracht in de fiscale regelgeving duiken.

Over belastingrecht