Menu

Blog

 

Over wetten en regels raken wij niet uitgepraat. Aan elke wet zit onlosmakelijk een discussie vast. Onze advocaten en belastingkundigen houden zich graag bezig met ontwikkelingen en interessante casussen in hun eigen rechtsgebied. Dit vertalen zij naar actuele, openhartige blogs.

UPDATE: Thuiswerken en reiskosten

23.12.2020 | Melissa Meffert - 0 reactie(s)

 

In de vorige blog bent u geïnformeerd over het vervallen van de regeling onbelast vergoeden reiskosten bij thuiswerken per 1 januari 2021. Deze tijdelijke regeling stond het werkgevers toe om een vaste reiskostenvergoeding onbelast te blijven uitbetalen, ondanks het feit dat de betreffende werknemer vanwege de coronacrisis thuiswerkt. Vanaf 15 december jl. is er in Nederland echter opnieuw sprake van een lockdown die tenminste tot 19 januari 2021 zal blijven voortduren. Deze nieuwe lockdown was voor het kabinet aanleiding om de regeling onbelast vergoeden reiskosten bij thuiswerken te verlengen tot (in ieder geval) 1 februari 2021. In januari 2021 zal het kabinet de regeling opnieuw bekijken.  

 

Tags: corona, reiskosten, thuiswerken, lockdown

 

Lees verder

Op de hoogte blijven?

Op de hoogte blijven?

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie.

Lees ons nieuws

Medewerkers ontmoeten

Medewerkers ontmoeten

De interne samenwerking tussen veertien advocaten, een fiscaal jurist en een team van stafmedewerkers is uniek in de Achterhoek.

Medewerkers