Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAXInHouse kennissessie bij Dozon

11.04.2019

 

Kennis opdoen en ervaring delen. Dat staat centraal tijdens de BAXInHouse kennissessies die door BAX worden georganiseerd.

Zo waren onlangs te gast bij Dozon.

 

Dozon

 

Dozon Bouwtechniek B.V. is dé bouwtechnische groothandel voor Oost-, Midden- en Noord-Nederland, gespecialiseerd in hang- en sluitwerk. Ze hebben acht vestigingen in Doetinchem, Ede, Enschede, Haaksbergen, Lichtenvoorde, Tiel, Veenendaal en Zevenaar. Als totaalleverancier voor de interieurbouw, kozijnenindustrie, aannemerij en installatie & montage leveren ze ruim 30.000 artikelen uit voorraad, binnen 24 uur!

 

Interactieve InHouse kennissessie

 

De HR professionals van Dozon zijn tijdens een kennissessie  bijgepraat door onze arbeidsrechtspecialist Mike Timmer over onder andere de Wet Arbeidsmarkt in Balans.

 

Erna Stalknegt, HR professional bij Dozon: "Bijblijven in je vakgebied is uiteraard belangrijk. Op 2 april jl. kwam Mike onze HR-afdeling binnen Dozon ‘verblijden’ met een kennissessie op het gebied van arbeidsrecht. Diverse onderwerpen kwamen aan bod, waaronder het Wetsvoorstel arbeidsmarkt in balans (WAB), proeftijd, ketenregeling, ontslagrecht en transitievergoeding. Dankzij Mike zijn we weer up to date!"

 

Meer weten?

 

Bent u ook geïnteresserd in een BAXInHouse kennissessie? Neemt u dan gerust contact op met Mike Timmer voor de mogelijkheden. Daarnaast organiseren wij ook ontbijt kennissessies tijdens BAXAT8 in De Steck. Klik hier voor de jaarplanning en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden. 

baxinhouse kennissessie

 

Tags: Arbeidsrecht, MikeTimmer, transitievergoeding, baxat8, BAXInHouse, WAB, ontslagrecht, kennisdelen

 

Ga terug