Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAXInhouse kennissessie bij Zorggroep Achterhoek

19.11.2019

 

Kennis opdoen en ervaring delen. Dat staat centraal tijdens de BAXInHouse kennissessies die door BAX worden georganiseerd.

Onlangs waren wij te gast bij Zorggroep Achterhoek in Doetinchem.

 

Zorggroep Achterhoek

Zorggroep Achterhoek biedt zorg aan iedereen met een zorgindicatie die zelfstandig wil leven en wonen, maar daarbij wat extra hulp kan gebruiken. Zorg kan anders, vinden ze bij Zorggroep Achterhoek. Persoonlijker, meer betrokken, op maat én efficiënter. Maar zorg moet vooral van goede kwaliteit zijn.

 

Interactieve InHouse kennissessie

Een groep (personeels)medewerkers zijn tijdens een kennissessie  bijgepraat door onze arbeidsrechtspecialist Mike Timmer over de disfunctionerende werknemer en de Wet Arbeidsmarkt in Balans die per 1 januari 2020 in werking treedt. De WAB zal leiden tot de nodige wijzigingen van het arbeidsrecht.  

 

Esmee Gosselink, medewerker personeelszaken: “Op maandag 11 november jl. mocht ik de kennissessie over de disfunctionerende medewerker bijwonen en het belang van goede dossiervorming hierbij. Met het oog op de beoordelingsgesprekken die bij Zorggroep Achterhoek in november en december gehouden worden, was dit voor onze leidinggevende,- en PZ medewerkers een interessant onderwerp. De kennissessie was zeer interactief waarbij Mike veel ruimte bood voor vragen en het bespreken van door ons aangedragen casussen. Daarnaast heeft Mike aandacht besteed aan de wijzigingen die Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) in het kader van disfunctionerende medewerkers met zich meebrengt.”

 

Meer weten?

Bent u ook geïnteresserd in een BAXInHouse kennissessie? Neemt u dan gerust contact op met Mike Timmer voor de mogelijkheden. Daarnaast organiseren wij ook ontbijt kennissessies tijdens BAXAT8 in De Steck. Klik hier voor de jaarplanning en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden. 

 

Lees ook eens: BAXInHouse Kennissessie bij Dozon, BAXInHouse Kennissessie bij Symbus, BAXInHouse Kennissessie bij Vitamee, BAXInhouse Kennissessie bij UWV

baxinhouse

 

Tags: Nieuws, Bax, Arbeidsrecht, kennissessie, BAXInHouse, WAB, disfunctioneren

 

Ga terug