Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BaxInHouse Kennissessie bij De Verzuimeconoom

21.11.2019

 

Kennis opdoen en ervaring delen. Dat staat centraal tijdens de BAXInHouse kennissessies die door BAX worden georganiseerd.

 

Onlangs waren wij te gast bij De Verzuimeconoom in Doetinchem.

 

De Verzuimeconoom

De specialisten van De Verzuimeconoom helpen u graag bij het terugdringen van uw verzuimkosten. Door een proactieve houding kunnen zij ervoor zorgen dat uw zieke werknemers sneller weer aan het werk kunnen. Bovendien nemen zij u de administratieve beslommeringen uit handen en zijn ze  goed op de hoogte van de rechten en plichten van u als werkgever, maar ook van die van de werknemer. 

 

Interactieve InHouse kennissessie

Een groep casemanagers zijn tijdens een kennissessie  bijgepraat door onze arbeidsrechtspecialist Mike Timmer over 'de disfunctionerende werknemer' en wat hier allemaal bij komt kijken.

 

Herman Teuben (inkomensspecialist bij De Verzuimeconoom): "Onlangs heeft Mike Timmer onze casemanagers een kennissessie over de “disfunctionerende medewerker” gegeven. Vanuit de ervaringen met onze relaties lopen we regelmatig tegen juridische kwesties aan en daarom heeft BAX aangeboden ons handvatten te geven over dit onderwerp.  Een welkome aanvulling op onze kennis.

 

Mike heeft een praktisch ingestelde presentatie gegeven, waarin er ruimte was om praktijk en theorie aan elkaar te koppelen. Zo kunnen wij vanuit onze rol als verzuimbegeleider onze relaties nog beter begeleiden bij de zaken waar ze tegen aanlopen.

 

Binnenkort geeft Mike een tweede sessie over de “verzuimende medewerker” en wat de juridische gevolgen zijn voor werkgevers en begeleiders. Wij kijken allemaal terug op een zeer geslaagde sessie en kijken uit naar de nieuwe sessie in 2020."

 

Meer weten?

Bent u ook geïnteresserd in een BAXInHouse kennissessie? Neemt u dan gerust contact op met Mike Timmer voor de mogelijkheden. Daarnaast organiseren wij ook ontbijt kennissessies tijdens BAXAT8 in De Steck. Klik hier voor de jaarplanning en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden. 

 

Lees ook eens: BAXInHouse Kennissessie bij Dozon, BAXInHouse Kennissessie bij Symbus, BAXInHouse Kennissessie bij Vitamee, BAXInhouse Kennissessie bij UWV, BAXInHouse Kennissessie bij Zorggroep Achterhoek

Inhouse

 

 

Tags: Arbeidsrecht, kennissessie, BAXInHouse, kennisdelen, disfunctionerendewerknemer, deverzuimeconoom

 

Ga terug