Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Kerstgroet van BAX

16.12.2019

 

Het eind van het jaar is een goed moment om stil te staan bij alles waar we dankbaar voor zijn. Wij beseffen ons dat we zonder u ons werk nooit zouden kunnen doen. 2019 Was een jaar waarin wij weer vol voor uw belangen hebben mogen strijden. Want als er iets is wat wij graag doen, is het wel onze mouwen opstropen en strijden voor uw recht. En dat blijven we doen, met liefde. Ook in 2020 kunt u weer op ons rekenen.

 

Maatschappelijk verantwoord ondernemen staat bij ons hoog in het vaandel.  Om die reden hebben wij besloten dit jaar geen relatiegeschenken of kerstkaarten te verzenden. In plaats hiervan steunt BAX een goed doel en delen wij deze digitale kerstgroet. Dit jaar schenkt BAX een donatie aan Stichting Anneriet in Doetinchem. Dit is een locatie waar verschillende vormen van begeleiding wordt aangeboden voor kinderen/jongeren met een (ernstig) ontwikkelingsprobleem.

 

Namens alle collega's bij BAX bedanken wij u hartelijk voor de prettige samenwerking. Wij wensen u en uw dierbaren alle goeds toe voor 2020.

 

Warme groet van ons hele team

Kerstgroet

 

Tags: Bax, kerstgroet, stichtinganneriet

 

Ga terug