Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Warm gebaar aan het eind van een bijzonder jaar

29.12.2020

 

Een sfeervolle binnenstad, winkelende mensen, volop gezelligheid en ijspret voor jong en oud. Door de gevolgen van het coronavirus is dat dit jaar een illusie. Graag hadden wij dit jaar voor de tiende maal onze maatschappelijke bijdrage geleverd om de kunstijsbaan op het Simonsplein mogelijk te maken. Om toch een maatschappelijke bijdrage te leveren steken we samen met Binnenstadbedrijf Doetinchem en andere lokale ondernemers, nu de zorgmedewerkers van het Slingeland Ziekenhuis een hart onder de riem en aandacht te schenken aan de mensen in onze regio die al vanaf maart 2020 in de frontlinie staan. 

 

De medewerkers van het Slingeland Ziekenhuis geven dag en nacht hun beste krachten voor hun patiënten in de strijd tegen het coronavirus. Daar hoort naast een bedankkaart, als hart onder de riem, een warm pakket met geschenken bij.

 

Enkele dagen voor Kerst is namens Van Egmond Groep, Heilbron Groep, Fongers & Fongers, Qube Accountants, Firimass RegioBank, De Beautyfabriek, Pinkcube, Acel Installateurs, Stoer & Sfeer en BAX advocaten belastingkundigen het verrassingspakket met bedankkaart symbolisch overhandigd aan 265 medewerkers van de IC-afdeling, de spoedeisende hulp en de COVID-19 afdeling. Een warm gebaar aan het eind van een bijzonder jaar.

 

 

Ga terug