Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAX2Give Care4Life haalt recordbedrag op

26.06.2019

 

Na een uitputtende, maar zeer geslaagde estafetterun die zaterdagochtend 22 juni 2019 begon in Maastricht, finishten hardlopers en mountainbikers van Care4Life zondag 23 juni 2019 rond 15.00 uur op het Simonsplein in het centrum van Doetinchem. In de tent van City Beach werd het spectaculaire evenement afgerond een klein feestje.

 

Goede doelen

Een feestje dat vooral in het teken stond van vier regionale goede doelen: Inloophuis Oude IJssel, Stichting Sravana, Hospicegroep De Lelie en Hospice Zutphen. Want naast het leveren van een sportieve prestatie, was het er de deelnemers ook om te doen om zoveel mogelijk geld op te halen voor deze goede doelen. En dat is gelukt. Een recordbedrag van maar liefst € 35.200,73 kunnen de vier organisaties met elkaar delen.

 

Inloophuis Oude IJssel is er voor mensen die met kanker te maken hebben; de drie hospices bieden ondersteuning aan mensen in de laatste fase van hun leven. “Deze vier organisaties hebben een ontzettend belangrijke functie binnen onze regio en daar zetten zowel onze deelnemers als de sponsoren zich graag voor in”, aldus Melissa Meffert namens BAX2Give. De begunstigden, alle vier vrijwilligersorganisaties, kunnen mede dankzij bijdragen uit evenementen als Care4Life hun belangrijke werk blijven doen.

 

Meer weten?

Al jaren zetten wij ons op sportieve wijze in voor goede doelen. BAX2Give is daar onderdeel van en werd in 2013 opgericht door een aantal collega's van BAX advocaten belastingkundigen. De stichting heeft tot doel het ondersteunen en organiseren van allerhande (sportieve) activiteiten ten behoeve van verschillende goede doelen. Wilt u meer informatie over onze Stichting BAX2Give? Neem dan gerust contact met ons op.

 

bax2give

 

 

Tags: Nieuws, bax2give, maatschappelijkbetrokken, goeddoel, care4life

 

Ga terug