Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Een warm gebaar aan het einde van het jaar

21.12.2021

 

Op de vraag: ‘We willen de zorgmedewerkers van het Slingeland Ziekenhuis in het zonnetje zetten, doen jullie mee?’ kregen we zonder twijfel het antwoord: ‘Natuurlijk’. Hoe mooi is het om zo samen iets voor een ander te kunnen betekenen.

Namens Heilbron, Fastfloor Projecten, Fongers & Fongers, Rosendaal Schildergroep, Seppworks en BAX hebben wij vandaag de zorgmedewerkers van het Slingeland Ziekenhuis een hart onder de riem bezorgd. Omdat ze dit volgens ons enorm verdienen. Deze medewerkers geven dag en nacht hun beste krachten voor hun patiënten in de strijd tegen het coronavirus.
 
Bijna 300 medewerkers van de IC-afdeling, de spoedeisende hulp en de corona-afdeling ontvangen het boek ’De jongen, de mol, de vos en het paard’. Dit boek helpt je eraan herinneren dat je er niet alleen voor hoeft te staan en dat echt geluk te vinden is in de momenten die je met elkaar deelt.
 
‘Soms’, zei het paard. ‘Hoezo soms?’ vroeg de jongen. ‘Soms is alleen al opstaan en doorgaan moedig en geweldig.’ Aan alle zorgmedewerkers: bedankt voor jullie tomeloze inzet.

 

Uitreiking kado

 

 

Ga terug