Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Fit & Fun het nieuwe jaar in!

10.01.2019

 

Een goed begin is het halve werk! Dus ook dit jaar hebben wij met onze buren Heilbron Assurantiën een Fit & Fun jaarprogramma opgesteld om een gezonde leefstijl te stimuleren. Samen streven wij ernaar onze medewerkers gemotiveerd, gezond en gelukkig te houden. Want als medewerkers vol enthousiasme zich inzetten met sport en met datzelfde enthousiasme aan het werk gaan, dan komt dat het (werk)geluk van de medewerkers én de kwaliteit van hun werk natuurlijk ten goede.

 

Boordevol programma

Ons programma voor 2019 zit boordevol gevarieerde activiteiten, zodat het voor alle medewerkers aantrekkelijk is om deel te nemen. Zo gaan we wekelijks onder begeleiding van personal trainer Jasmin Omeragic (Crossfit Go Personal) crossfitten en krijgen we survivalclinics onder begeleiding van Herbert Rougoor (Sport-Balance.nl). Daarnaast staat er wederom tennis op ons programma èn gaan we een balletje slaan op de squashbaan.

Ook aan de inwendige mens wordt gedacht door middel van een kookworkshop onder begeleiding van Maus Smeets (What About Food) én worden we weer verwend met heerlijke stoelmassages door Aukje van Egteren (Nirode).

Kortom, met onze gezonde voornemens zit het wel goed dit jaar!

 

Meer weten? 

Wilt u meer informatie over ons Fit & Fun programma? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag met raad en daad terzijde!

 

Lees ook eens 'Fit & Fun bij BAX advocaten belastingkundigen'Fit & Fun bij BAX

 

Tags: Bax, Doetinchem, fitenfun, vitaliteit, sporten

 

Ga terug