Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Kick-off Fitste Bedrijf van De Achterhoek

08.11.2019

 

De kick-off Fitste Bedrijf van De Achterhoek (FBDA) is druk bezocht. De allereerste bijeenkomst voor én door Achterhoekse ondernemers. FBDA is een initiatief van Fongers & Fongers, Seppworks en BAX advocaten belastingkundigen en heeft als missie ondernemers te inspireren om haar organisatie toekomstbestendig(er) te maken.

 

Dit doen we met bijeenkomsten over actuele vitaliteitsthema's en uitdagende vraagstukken in een verrassende setting. Vandaag trapten we af bij Hotel Montferland waar ruim 50 ondernemers bij elkaar kwamen om geïnspireerd te raken en van elkaar te leren. Trendwatcher Lieke Lamb sprak over de trends die zij ziet op het gebied van vitaliteit en gaf antwoord op de vraag: is vitaliteit een hype of prioriteit? Lieke houdt zich al jarenlang bezig met de veranderingen in de maatschappij en de invloed daarvan op verschillende branches en sectoren.

 

Sfeerimpressie

Bekijk de video hieronder voor een sfeerimpressie van deze ochtend.

 

 

Volgende bijeenkomst

 

De volgende bijeenkomst is 6 februari 2020, waar we in een nieuwe setting een nieuw thema bespreken. Houd de socials van het Fitste Bedrijf van De Achterhoek in de gaten voor meer info.

 

team fbda

 

Tags: Nieuws, vitaliteit, fitstebedrijfvandeachterhoek, achterhoek, fbda, vitaliteitopdewerkvloer

 

Ga terug