Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

Ontbijtsessies tijdens BAXAT8

23.01.2019

 

Het recht is continue in beweging. Wij volgen deze ontwikkelingen op de voet en praten u, als ondernemer, manager en/of p&o-er, hier graag over bij.

Ook in 2019 organiseren wij weer (kosteloze) ontbijtsessies tijdens BAXAT8 in de De Steck, want kennis haal je tenslotte (ook) uit een bibliotheek. Elke ontbijtsessie gaat over een ander onderwerp en heeft een praktische insteek.

 

In een paar uur up-to-date

Tijdens deze sessies staan wij stil bij de voor u belangrijke ontwikkelingen en actuele wijzigingen in de wetgeving. Wij geven u handige tips & tricks zodat u deze kennis gelijk in de praktijk kunt toepassen. Uiteraard is er genoeg ruimte voor het stellen van vragen èn kunt u netwerken met ondernemers en/of vakgenoten. Zo bent u in een paar uur tijd weer helemaal up-to-date!

 

Planning

Datum   

Tijd Door wie

Onderwerp        

Donderdag 28 februari 8-10 uur Mike Timmer en Maarten Korthuis Wet Arbeidsmarkt in Balans, wat zijn de gevolgen voor werkgevers?
Donderdag 25 april 8-10 uur Annemieke Wiltink en Jodie ten Bokkel     Advisering door de assurantietussenpersoon: dossiervorming en AOV
Vrijdag 28 juni      8-10 uur Mike Timmer en Melissa Meffert Na 2 jaar ziekte, hoe nu verder werkgever? (ZW & WIA)
Vrijdag 27 september 8-12 uur Kennisochtend met thema 'Duurzaamheid' Deze ochtend komen er alle rechtsgebieden aan bod met thema 'Duurzaamheid'
vrijdag 29 november     8-10 uur Bjorn Harbers en Minke Hissink    

Bedrijfsopvolging / familiebedrijven

                                            

Vrijdag 31 januari 2019 8-10 uur     Mike Timmer en Melissa Meffert Ontslag op staande voet / arbeidstuchtrecht

 

Meer weten of aanmelden?

Mocht u zich willen aanmelden, neemt u dan gerust contact met ons op of stuur een e-mail naar c.devries@baxadvocaten.nl. Of heeft u een specifiek onderwerp waar u geïnteresseerd in bent, laat het ons dan weten, zodat wij hier in ons programma wellicht rekening mee kunnen houden.

 

Daarnaast verzorgen wij ook BAXInHouse Masterclasses bij u op locatie. Neem hiervoor gerust eens contact op met Mike Timmer voor de mogelijkheden. 

BAXAT8 ontbijtsessies

 

Tags: Nieuws, ontbijtsessies, baxat8, kennissessies

 

Ga terug