Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAX2Give MakeMemories

29.03.2022

 

Gezondheid en vitaliteit zijn bij BAX verankerd in de cultuur van onze organisatie. Vanuit een intrinsieke motivatie zijn onze medewerkers betrokken bij sport en spannen zij zich in voor goede doelen via BAX2Give.

 

Ook dit jaar zetten wij ons met onze Stichting BAX2Give weer in voor het goede doel. De 7e editie van BAX2Give belooft zwaarder en uitdagender dan ooit te worden. Op 18 en 19 juni starten wij, met 65 deelnemers, in Duitsland om een route van ruim 250 km hardlopend af te leggen en op zondag weer in Doetinchem te finishen.


Dit doen we allemaal voor WensAmbulance Oost-Nederland. Als je ernstig ziek bent, dan zijn het vaak de gewone dingen uit het leven die je mist. Nog één keer naar zee, of naar een voetbalwedstrijd. De vrijwilligers van de WensAmbulance laten deze laatste wensen in vervulling gaan.


Wij komen in actie, jij ook?

Wil je ons sponsoren of op een andere manier steunen? Laat het ons weten, dan nemen we contact met je op.

 

 

 

Ga terug