Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

BAXInHouse kennissessie bij FAD

09.01.2020

 

Kennis opdoen en ervaring delen. Dat staat centraal tijdens de BAXInHouse kennissessies die door BAX worden georganiseerd.

 

Onlangs waren wij te gast bij administratiekantoor FAD in Doetinchem.

 

Over FAD

Of u slechts een periodieke controle van de door u zelf gevoerde boekhouding wenst, een volledige ontzorging van uw administratie, of beleidsadvies rond uw fiscale zaken; het team van FAD heeft hiervoor alle expertise in huis. Met hun Achterhoekse aanpakkersmentaliteit en gedegen vakkennis zetten zij, vanuit hun kantoor in Doetinchem en Dinxperlo, graag de schouders onder uw financiën, zodat u er geen omkijken meer naar heeft.  

 

Interactieve InHouse kennissessie

Een groep professionals zijn tijdens een kennissessie  bijgepraat door onze arbeidsrechtspecialist Mike Timmer over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) en wat hier allemaal bij komt kijken.

 

Patrick Aaldering (eigenaar FAD): "Onlangs kwam Mike Timmer bij ons op kantoor om een kennissessie te geven over de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB). Gezien alle veranderingen die deze wet met zich meebrengt, is dit voor ons en onze relaties enorm relevant. Vol aandacht zaten wij met 14 personen te luisteren, maar al snel bewoog Mike ons ertoe om ook actief mee te doen. Zo konden wij onze mening en onze ervaringen delen. Hierdoor werd het een leerzame en interactieve sessie. Absoluut een aanrader en voor herhaling vatbaar."

 

Onderwerpen en maatregelen uit de WAB die onder andere aan bod kwamen:

 

  • Vast contract: lage WW-premie, flexcontract: hoge WW-premie
  • Nieuwe mogelijkheid voor ontslag: cumulatiegrond
  • Transitievergoeding vanaf 1e werkdag
  • Ketenregeling: 3 tijdelijke contracten in maximaal 3 jaar
  • Payrollwerknemer: gelijke rechtspositie en arbeidsvoorwaarden
  • Oproepwerknemers: minimale oproeptermijn en aanbod voor vaste uren na twaalf maanden.

 

Meer weten?

Bent u ook geïnteresserd in een BAXInHouse kennissessie? Neemt u dan gerust contact op met Mike Timmer voor de mogelijkheden. Daarnaast organiseren wij ook ontbijt kennissessies tijdens BAXAT8 in De Steck. Klik hier voor de jaarplanning en hoe u zich hiervoor kunt aanmelden. 

 

Lees ook eens: BAXInHouse Kennissessie bij Dozon, BAXInHouse Kennissessie bij Symbus, BAXInHouse Kennissessie bij Vitamee, BAXInhouse Kennissessie bij UWV, BAXInHouse Kennissessie bij Zorggroep Achterhoek, BAXInHouse Kennissessie bij De Verzuimeconoom

 

BAXinhouse Kennissessie

 

 

Tags: Arbeidsrecht, kennissessie, BAXInHouse, WAB, kennisdelen

 

Ga terug