Menu

Nieuws

 

Onze advocaten en belastingkundigen informeren u graag over actuele ontwikkelingen op het gebied van recht en jurisprudentie. Ook delen wij activiteiten en ontwikkelingen rondom BAX, BAX2Give en BAX4Sports in ons nieuwsoverzicht. Altijd op de hoogte blijven?

 

Schrijf u direct in voor onze nieuwsbrief

De BAX-ijsbaan komt er weer aan!

05.12.2019

 

Ook dit jaar kan er weer geschaatst worden op het Simonsplein in Doetinchem. Vanaf vrijdag 6 december 2019 tot en met 5 januari 2020 is de kunstijsbaan in het centrum van Doetinchem geopend. De ijsbaan is 350 m² en jong en oud kan er dagelijks terecht om te schaatsen. 

 

Trotse hoofdsponsor

BAX advocaten belastingkundigen, kort en krachtig: “BAX”, is voor het 9e jaar de hoofdsponsor van de kunstijsbaan aan het Simonsplein. “Op die manier draagt BAX een steentje bij aan een levendige winterbinnenstad. Doetinchem en de Achterhoek hebben daarmee wederom een publiekstrekker van formaat. Het creëert een sfeervolle ambiance die er ook voor zorgt dat winkelen in de wintermaanden extra attractief is”, zegt Fokke Voerman, advocaat bij BAX. “Schaatsen in het stadscentrum brengt gezelligheid en het hoort ook gewoon bij een Hollandse wintersfeer!”. Om dat kracht bij te zetten, hebben BAX en de Stichting Binnenstad Promotie Doetinchem, in de persoon van centrummanager Jos Tiemessen, het contract verlengd en blijft BAX de komende jaren hoofdsponsor van de kunstijsbaan. 

 

“Onze betrokkenheid bij de kunstijsbaan doen wij vanuit het besef dat BAX midden in de samenleving moet en wil staan. Dat zit opgesloten in de genen van ons kantoor”. Mike Timmer, advocaat en partner bij BAX, vult Fokke aan: “Naast hoofdsponsor van de kunstijsbaan zijn wij als BAX op vele maatschappelijke terreinen actief. Of dat nu is als een van de initiatiefnemers van de innovatieve broedplaats “De Steck”, als sponsor van DjazzVibes, als hoofdsponsor van City Beach Doetinchem, als deelnemer aan Swim to Fight Cancer Doetinchem (13 september 2020) of als sponsor van de BAX Survivalrun in Gendringen (1/2 februari 2020). Het gaat BAX er steeds om dat lichaam en geest in beweging worden gezet en dat er inspiratie wordt opgedaan”.

 

BAX wint MBO-Award

In 2019 is BAX beloond met de Maatschappelijk Betrokken Ondernemer Award. BAX heeft activiteiten georganiseerd voor Serious Request, voor ondernemers die wilden ervaren hoe het is om te sporten met een beperking, voor mensen die te maken hebben met kanker en BAX heeft zich ingespannen om geld te vergaren voor hospices. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is voor hen geen keuze. Ook de komende jaren zal BAX zich derhalve in dat kader blijven inspannen.

 

IJspret is voor iedereen

Met ingang van 2019 heeft BAX uitgesproken dat zij het van belang vindt, dat ook mensen met een beperking plezier moeten kunnen maken op het ijs. In 2017 heeft Stichting Sam dit gedaan. Dit jaar wordt Stichting Anneriet hiervoor in de gelegenheid gesteld. Stichting Anneriet is een locatie waar verschillende vormen van begeleiding wordt aangeboden voor kinderen/jongeren met een (ernstig) ontwikkelingsprobleem. De komende jaren zullen andere jongeren met een beperking door BAX daartoe in de gelegenheid worden gesteld. Immers, ijspret is voor iedereen!

 

 

Openingstijden

De sfeervolle ijsbaan op het Simonsplein is dagelijks voor iedereen geopend van 10.00 tot 19.00 uur. ( m.u.v. 9 t/m 13 december en van 16 t/m 20 december vanaf 14.00 uur) U betaalt € 6,00 per keer, inclusief schaatsen! 

 

IJspret is voor iedereen! Veel plezier gewenst!

IJsbaan

 

.

 

Tags: Bax, ijsbaan, Doetinchem, maatschappelijkbetrokken, baxijsbaan, ijspret, schaatsen

 

Ga terug